Cursuri de bachata online

POȚI FI UN DANSATOR SENZAȚIONAL! 

HAI SĂ TE AJUTĂM SĂ DESCOPERI LUMEA MINUNATĂ A DANSULUI.
TE-AM FĂCUT CURIOAS?

Hai să înveți cu noi cum să îți imbunătățești stilul, tehnica și senzualitatea. Dar mai ales, e șansa ta sa îți clădești încrederea-n tine în timp ce dansezi. Simte-te sigură pe tine și plină de viață când pășești pe ringul de dans cu ajutorul cursului nostru de bachata.

STRUCTURA CURSULUI


În acest program vei găsi videoclipuri cu mișcări foarte bine explicate, de 12-25 de minute, în funcție de starea pe care o ai.

Sunt perfecte pentru o zi în care te simți plină de energie, dar si pentru zilele în care nu te simți motivată dar totuși nu vrei să pierzi ritmul.

Nu uita să începi de fiecare dată cu încălzirea pe care o găsești la începutul cursului!

Mai mult de atât, 1 an de zile ai acces nelimitat! Cumperi o singură dată și beneficiezi de el oricând vrei.


BACHATA FULL PACK

4.7/5 (36) ★★★★★

CINE SUNTEM?


Profesorii noștri experimentați se vor asigura că vei avea o experiență relaxantă și plăcută. Mai mult de atât, te fac să te simți încrezătoare și-ți aduc zâmbetul pe buze.
Poți fi sigură că ești pe mâini bune.

WILMARK

Director Artistic

Wilmark Dance Academy

Vreau să împărtășasc cu tine magia, energia și veselia dansurilor latino.


"Dansul mi-a schimbat viața și este modul în care am ales să trăiesc! Comunitatea latino este minunată, suntem o mare familie. Aici am simțit că pot să aduc fericire oamenilor și asta fac!

Sunt coregraf, dansator, maestru în dansurile latino-americane și entertainer. Creez spectacole de dans și prin asta fac oamenii fericiți!”

SANDRA

Campiona Naționala la Salsa

Bună, sunt Sandra. Am făcut peste 15 ani dans de performanță, sunt cu adevărat pasionată de dans, am studiat street dance, hip-hop, dancehall și multe altele. Cand am dansat pentru prima dată la WILMARK DANCE ACADEMY, am cunoscut muzica latino cu adevarat. Pur și simplu mi-a schimbat viața!


A fost dragoste la prima vedere. Sunt mândră pentru că am întâlnit o a doua familie și te aștept și pe tine să ne cunoaștem. Și cine știe? Poate te vei îndrăgosti de dansul latino așa cum am făcut-o și eu!


DACĂ VREI SĂ DANSEZI

EȘTI ÎN LOCUL POTRIVIT!

TESTIMONIALE

VORBESC DESPRE NOI

VINO LA WILMARK DANCE ACADEMY

ÎNVAȚĂ DE LA CEI MAI BUNI

CE-ȚI OFERĂ ACEST CURS?

ROOKIES

O LUAM DE LA ÎNCEPĂTORI


Fă primii tăi pași de bachata! Se zice că viața e mai frumoasă când dansezi, de asta ne-am gândit să îți oferim șansa să încerci noul nostru curs de bachata. Aici vei descoperi cum să faci un pas de bază perfect, tehnici de rotire, combinații și trucuri.

Nu știi de unde să începi?

Avem o încălzire dedicată special pentru bachata! Nu-ți face griji dacă nu reușeșți din prima, repețiția este cheia. Deci dansează în ritmul tău și nu uita să repeți!

2 LECȚII: ESSENTIALS

4 LECȚII: BODY MOVEMENT

JUNIORS

CONTINUĂM CU INTERMEDIARI


Vrei să treci la nivelul următor? Asta e șansa ta să ajungi să-ți creezi propriile coregrafii și să te simți tu însăți, să-ți creezi propriul tău ritm din confortul casei tale.

În același timp, vei da o notă de originalitate și feminitate mișcărilor tale.

În urma acestui curs vei învăța cum să îți coordonezi mai bine corpul în timp ce dansezi, cum să faci mișcările să fie naturale și cum să adaugi un styling perfect figurilor de bachata.

Nu uita că trebuie să exersezi dacă vrei să te perfecționezi. Așa că: repetă, repetă, repetă!

Vei fi surprinsă de rezultate!

2 LECȚII: COMBINATIE

7 LECȚII: BODY MOVEMENT

BONUS EXTRA GRATUIT

BACHATA ÎN PERECHE


Acum că ai devenit mai încrezătoare în tine și în mișcările tale, îți oferim un curs gratuit de bachata în pereche. Cu ajutorul acestui curs vei reuși să te sincronizezi și să te coordonezi cu partenerul de dans.

Nu te preocupa dacă uiți din mișcări, bachata este un tip de dans plin de pasiune și senzualitate, așa că tot ce trebuie să faci este să simți dansul și să te lași condusă. Cu ocazia asta mai uiți de problemele de peste zi și te încarci cu energie pozitivă.


1 LECȚIE: BACHATA ÎN PERECHE

ÎNSCRIE-TE FĂRĂ NICIUN RISC, GARANTAT 100%

HAI SĂ BATEM PALMĂ

Dacă cumperi cursul, dar nu îți place modul în care predam, îți rambursam toti banii!

În acest fel, vom fi siguri că fiecare dintre elevii nostri sunt mulțumiti de cursurile online!

UITE CE BENEFICII PRIMEȘTI DACĂ ALEGI SĂ ÎNVEȚI CU NOI...

Totul într-un singur pachet!ÎN PLUS PRIMEȘTI CERTIFICAREA OFICIALĂ

A ASOCIAȚIEI ROMÂNE DE DANS


După terminarea acestui curs vei primi diploma ta, care dovedește că ai parcus și absolvit programul nostru:


"BACHATA"


De acum înainte ești membru CU DREPTURI DEPLINE.

FELICITĂRI!

POT SĂ TE AJUT CU CEVA?

RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum mă pot înscrie?

Pentru înscriere urmează pașii următori:

- Apasă butonul verde “înscrie-te acum”

- Completează formularul de înscriere

- Citește termenii și condițiile, apoi bifează căsuța

- Poți realiza plata online

- Ne poți contacta pentru a primii mai multe detalii

Cât costă?

Depinde de pachetul pe care îl alegi.

Abonament Lunar este valabil 1 luna și include accesul la 27 ședințe – 144 ron

Pachet Complet este valabil pe viața și include accesul la 27 ședințe – 479 ron*Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile si a crea oferte.


Când și cum au loc cursurile?

Când? Ai acces pe platforma 24/7 așa ca tu itinerant faci propriul program. Cum? Este un proces foarte simplu. Conectează-te în contul tău de utilizator și accesează cursul online, apasă play și bucură-te de doza ta de energie pozitivă.

Poate fi dansul o metodă de relaxare?

In mod clar constituie o modalitate de a te relaxa. Majoritatea persoanelor care frecventează cursurile de dans o fac pentru a se destinde și a uita de nebunia de peste zi. Dansul reprezintă un mod plăcut de a-și termina ziua. Așteptările cursanților – pe lângă nevoia de a descoperi ceva nou – o reprezintă un loc unde să uite de probleme. Este de admirat faptul că preferă să facă acest lucru prin dans (care implică și solicitarea corpului) decât să rămână acasă, în fața televizorului. Dublu beneficiu: pentru trup și pentru minte.

Care sunt beneficiile dansului pentru o persoană?

Beneficiile sunt multiple; Pornind de la faptul că cei interesați de cursurile de dans vor cunoaște persoane interesate de același lucru, vor face parte dintr-un colectiv care va împărtăși aceeași bucurie de a dansa. Un plus mare îl constituie condiția fizică bună de care vei dispune. Dansul este o formă arta combinata cu de sport. Practicându-l, corpul va începe să capete mișcări elegante și armonioase. Va dispune de o mobilitate mult mai mare. Un alt beneficiu îl constituie “întâlnirea” cu o altă cultură. Orice tip de dans are o istorie aparte, cu muzică specifică, și reguli clare în practicarea lui. Și nu în ultimul rând, dansul reprezintă distracție. E o nebunie pe care ne-o putem permite și de care nu te poți sătura. Să poți să dansezi un anumit gen de muzică îți conferă o satisfacție imensă și mai ales încredere în tine.

Ce trebuie să știi înainte de a te înscrie la curs de dans?

Nu ai nevoie de cunoștințe în dans pentru a începe un curs. Ai nevoie de echipament confortabil. Creza-ti un pic de spațiu în locul unde vei face antrenamentul. Rezervă-ți acest timp pentru tine. Să știi doar că dansul aduce un aport considerabil la starea sănătății tale, vei dobândi o energie incredibilă și vei aduce în viața ta o explozie de culoare și muzică…

Cât durează o lectie de dans?

Un curs de dans online durează intre 9 si 40 minute. De-a lungul timpului am observat că mai mult de atât ar putea deveni plictisitor, dar pana la urma tu decizi cat vrei sa stai! Ne vedem la curs!